3.11.2012

Puutarhurin sydän halajaa...nauriita!

Edellinen kasvukausi on hädin tuskin ohi, niin puutarhuri jo suunnittelee tulevaa kautta. Olemme puutarhassa blogissa on todella hyvän ja hauskan näköisiä nauriita. Sivuilta löytyy myös nauriille marinointiresepti. Tämän reseptin toteuttaminen kestääkin, kun ensin kasvatetaan nauriit ja sitten vielä niitä marinoidaan seuraavaan päivään. Toivottavasti ovat hyviä.

Laitoin itsekin tänä vuonna nauriita maahan vasta kesän puolivälissä ja niitä rouskutettiin sitten syksyllä. Pitääpä lisätä vinkkilistaan, että ostaa keväällä noita 'Purple Top Milan' nauriita.

'Purple Top Milan' nauriit ovat nimensä mukaan yläosasta violetteja, olemmepuutarhassa blogissa on niistä hyvä kuva. Blogikin on hyvän näköinen ja sisältää paljon informaatiota kasvimaan kasveista. Mukana olevat reseptit ovat oiva lisä. Ehkä pitäisi itsekin lisäillä välillä postauksiin reseptejä. Ruuaksihan kasvimaan kasveja kasvatetaan. Reseptit kuuluvat oikeastaan luonnostaan kasvimaablogiin.

(Moitetta olemmepuutarhassa blogi saa palautteen jättämisen ongelmasta. Vaikka kuinka yritin, niin en onnistunut jättämään palautetta. Kursori ei ilmestynyt palauteboksiin, joten enpä päässyt palautetta kirjoittamaankaan. Nähtävästi jotkut ovat palautetta onnistuneet jättämään. En löytänyt sivuilta sähköpostiosoitettakaan, joten ongelman tiedotus jää tähän...)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!