11.11.2012

Chilisatoa tulossa!

Chilin kannoin sisään jo hyvissä ajoin. Pensaassa on yksi hedelmä, jonka kypsymistä odottelin. Tänä kesänä en muistanut lannoittaa chilejä, joten sato jäi olemattomaksi. Saisi edes tämän yhden hedelmän kypsäksi! (Viime vuoden chilejä on vielä pakkasessa, joten ilman en kylläkään jää.) Hedelmä alkoi punertaa tämän pimeyden keskellä. Aika sitkeä sissi.

Chili tekee vielä uusia lehtiäkin. Muutaman kukankin se on tehnyt, mutta ne ovat kuivuneet. Olen kastellut vain kerran viikossa lannoitevedellä ja se taitaa innostaa chiliä lehtien kasvattamiseen. Ehkä pitäisi kastella kaksi kertaa viikossa, niin kukat voisi pysyä hengissä. (Netti on varmaan pullollaan chiliblogeja, joissa olisi hyviä ohjeita. Tähän hätiin en ehdi niitä etsiä, mutta pitää laittaa korvan taakse.)

Uusia lehtiäkin tulee vielä chiliin
Punertuva chili


2 kommenttia:

  1. Punertuvan chilin väritys on kyllä kaunis.

    VastaaPoista
  2. Kun pariin päivään en käy koneella, niin sitten sillä aikaa tulee kommentti. Tässä taitaa olla jotain taikaa. Anteeksi vain, että vastaaminen kesti.

    Yllättävää kyllä chili on vain punertunut lisää, vaikka pimeyttä riittää tähän aikaan vuodesta. Aurinko on toisaalta paistanut monena päivänä niin, että kaihtimia on saanut laittaa eteen. Taitaa aurinkoa paistaa niin vinosti, että säteet pistävät suoraan ikkunasta sisään.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!