8.3.2014

Lapsuuskuvia-haaste

Sain Maaritilta lapsuuskuva-haasteen. Kiitos!

Haasteessa on seuraava ohje:
"Moni meistä bloggaa anonyyminä, eikä halua laittaa esim omaa kuvaa sivulleen. Olisi kuitenkin mukava nähdä minkä näköistä porukkaa me olemme. Esittele itsesi yhdellä tai useammalla lapsuuden kuvallasi. Harvalla on lapsuuskuvia tiedostoissaan, mutta vanhan valokuvan saa helposti sähköisesti julkaistavaan muotoon ottamalla siitä kuvan digikameralla. Nyt selaamaan valokuva-albumeita! Laita haaste kiertämään jakamalla saamasi haaste kahdelle tai useammalle bloggaajalle."


Vanhoja albumeja oli nostalgista selailla. Kuvasin valokuvat kameralla, joten jälki ei ole ihan ensiluokkaista. Monet kuvat tuntuvan olevan kuprulla, joten ne sitten kiiltävät. Päähenkilö on kuitenkin hyvin esillä ;) Tässä kuvassa otan yksivuotiaana koko kropalla aurinkoa, sillä päällä ei ole rihman kiertämää. Strateginen paikka on sentään peitettynä...
 

Tässä olen äidin kanssa koivikossa. Onpa ihana suomalainen idylli! Kuva on alunperinkin raitainen ja hiukan sumea, joten kopiossa tuo vain korostui. Tunnelma on kuitenkin ihanan seesteinen. (Taitaa olla pikkuveli jo tuloillaan, kun vatsa on sen verran koholla.)

(KUVA POISTETTU)

Tässä ollaan kasvimaalla "auttamassa". Kasvimaanpito on ollut minulle aika luonnollollista, vaikka minulla on ollut taukojakin. On se vaan jotenkin hienoa kasvattaa itselle ravintoa!

Lähetän haasteen:
Tuuleville Lopotin toimelan pihaunelmia-blogiin
Emilielle hurahtanut-blogiin

Ei mitään paineita. Kukin voi päättää mitä haasteen kanssa tekee. Lapsuudenkuvien selailu oli kyllä hauskaa, joten suosittelen haasteeseen vastaamista lämpimästi.

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Sulla on niin samannäköisiä vaatteita kuin minulla lapsuudessa, että ollaan varmaan aika saman ikäisiä. Olen vuosikertaa 1968.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä vuosikymmenen nuorempi. Taitavat olla aika ajattomat vaatteet osuneet noihin kuviin. Lisäksi kasvimaalla luultavasti on huonommat vaatteet päällä. Itse ajattelin, että näistä kuvista näkee heti niiden olevan 70-luvulta. Nyt kun katson niitä uudestaan, niin ei se olekaan niin selvää. Muissa albumin kuvissa vuosikymmen taisi tulla selvemmin ilmi.

   Poista
 2. Kiitos haasteesta. Jonkun kuvan voisin etsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsuuden kuvia on mukava selailla. Tämä haaste antaa siihen tekosyyn ;)

   Poista
 3. Ihanat lapsuusajan kuvat! Sieltähän se puutarhailu on alkunsa saanut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisille voi tulla vastareaktio, jos liikaa joutuu lapsuudessa kasvimaahommiin. Minua ei siihen pakotettu, niin ei tarvinnut sitä vastaan kapinoidakaan.

   Poista
 4. Ihana iloinen kuva kasvimaalta :)
  Kiitos haasteesta! Kerran kyllä jo esittelin lapsuuden kuvia, mutta katsotaan löytyykö niitä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän kaivelin, minne haaste on edennyt, mutta en huomannut sinun aikaisempaa postausta. Yritin siis välttää kaksoishaatamista, mutta en siinä onnistunut. Jos vielä innostut haasteesta, niin laittele vaan lapsuuskuvia sivuillesi. Vanhoja kuvia on nostalgista katsella.

   Poista
 5. Hauskoja ja tunnelmallisia lapsuuskuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia oli tosi mukava etsiä ja toisten lapsuuskuvia on ollut kiva katsella. Kaikin puolin hyvä haaste!

   Poista
 6. Voi, miten ihana aurinkoinen pikkupuutarhuri. Tuli hyvä mieli, hymy tarttuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen hymy on niin avoin. Ei ole vielä huolen häivää!

   Poista

Kiitos kommentista!