18.12.2016

Ihanat jouluvalot

Ulkona on pimeää, mutta jouluvalot luo tunnelmaa. Sisälläkin on mukava pitää hämärämpää valaistusta, jotta jouluvalot pääsevät oikeuksiinsa. Monenlaista on kodin ikkunoille viritetty.


Klassinen jouluvalot lasipurkkiinm menetelmä on toimiva ja näin välttyy ripustukselta. Tässä on mielestäni kauniin modernit lamput. 


Valaistuissa joulukelloissa on yllättävän keltainen valo. Naapurin sinisävyiset valot näkyvät samasta ikkunasta, joten pimeässä huoneessa on ruotsinlipun värit. Alltså en julklocka ;)


Valaistuja sydämiä on itse asiassa kolme päällekkäin, mutta en millään saanut niistä kunnon kuvaa. Vain tämä lähikuva onnistui. Nämä sydämet eivät ole täydessä valossa mitään kaunokaisia, mutta pimeässä ne ovat edukseen. Varsinkin kun taustalla oleva lasi moninkertaistaa sen valon.


Tämä viimeinen kuva on ulkolyhdystä, joka oikeastaan toimii myös sisävalaistuksena. Se on ripustettu niin lähelle ikkunaa, että näkyy erittäin hyvin myös sisältä.

Ja sitten on vielä kynttilät. Joulunaikaan on paljon kaikenlaista valonlähdettä, jotka ihanasti tuovat tunnelmaa tähän synkkään vuodenaikaan. Itse huomasin, että ikkunalaudalle viritetyt kynttilät toivat minulle heti joulutunnelman.

Ajatella, jos joulu olisikin juhannuksena. Olisi se kyllä aika erilainen juhla silloin. Lamppuja ja kynttilöitä olisi varmaan paljon vähemmän. Sitten pitäisi kyllä keksiä jokin valojuhla tähän talvipäivänseisauksen tienoille. Minua ainakin jouluodotus kannattelee vuoden synkimmän ajan yli. Kiitos siis jouluvaloista :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentista!