11.4.2015

Narsissien silta

Turussa on jo usemman vuoden ajan koristeltu teatterisilta narsissein. Kotona olleet muutamat narsissit kalpenevat tämän narsissimeren edessä. Ensimmäisen kuvan takana on remontissa oleva kaupungin teatteri, joka on antanut nimen sillalle. Teatterisilta on vain jalankulku käytössä, joten se on mukavan rauhallinen ja pieni.Sillalla on kaiteissa jo aika monta rakkaudenlukkoa, kuten Pariisin sillassa. Tämä on herttainen tapa, mutta toisaalta Pariisin silta osittain romahti niiden painosta. Linkissä on myös kuva sillasta, joka näyttää jo aika hurjalta, kun siinä on niin monta lukkoa.


Loppuun vielä kuva, josta voi nähdä vähän paremmin sillan sijainnin. Teatterisilta on Aurasillasta seuraava merelle päin. Kauniina päivänä se sopii kävelyretken reitille.


Aurinkoista kevätpäivää!

8 kommenttia:

 1. Voi mahoton kun on paljon narsisseja ♥

  VastaaPoista
 2. Todella kaunista. Harmi, ettei tuollaista kukkapaljoutta näe meillä enempää. Taitaisi kyllä kohdata aikamoista ilkivaltaa, mikä on sääli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaan saanut olla aika rauhassa. Ainakaan minä en ole huomannut ilkivaltaa ja kuljen siitä useamman kerran viikossa.

   Poista
 3. On tosiaan hieno satsaus kaupungilta tollanen narsissi istutus! Aivan ihana!

  VastaaPoista
 4. Kyllä tuollainen näky taatusti piristää sateisen harmaana kevätpäivänä :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!