3.4.2015

Harmaa pääsiäinen

Kovin on harmaata. Ei sentään sada, mutta kaukana ei ole sekään. Toisaalta itsellä on vähän sisäisesti samanlainen olo. Olen jotenkin väsynyt. Narsissit ovat kuitenkin iloisen pirteitä.


Ulkona luonto odottaa lämpöä. Lumikellot ovat uskaltautuneet kukkimaan, mutta muut sipulikukat vielä odottavat parempia ilmoja.


Kännykkäkameralla on muuten yllättävän vaikea kuvata lumikelloja. Niiden puhtaan valkeat kukinnot tahtovat sotkea kameran valonsäädön. Tässäkin kuvassa tuntuu, kuin nuo kukinnot hohkaisisivat sisäistä valoa. Pilvinen sää taas tekee kuvasta tylsän lattean. Seuraavan kuvan olen ottanut jo pari viikkoa sitten. Silloin kun oli lämmintä ja aurinkoista. 


------  HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ! ------

8 kommenttia:

 1. Kiitos samoin! Lämpöä odotellaan täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lupailee keskiviikoksi +9! Siitähän tulppaanit sitten innostuu :)

   Poista
 2. Voi kun sataisi vettä, niin nuo hanget sulaisi pois;) hyvää pääsiäistä myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomen aamuksi lupaa tännekin lunta, mutta päälle tulee vettä. Tuskin jää maahan. Toivottavasti teilläkin maa paljastuu!

   Poista
 3. Kevät on sielläkin ihastuttavan pitkällä. Täältä pohjoisesta lumien keskeltä katsottuna, mutta kyllä nyt näyttää jo lämpenevää tännekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lunta ei ole enää paljoakaan, mutta lämpöä kyllä tarvittaisi. Kevät ei ole edennnyt pariin viikkoon, kun on ollut niin kylmä.

   Poista
 4. Lumen keskeltä huudellaan täälläkin ja toivotaan kevään etenemistä!
  Harmaata on ulkona, mutta huomisesta alkaen pitäisi lämpötilan nousta ja auringon kurkistella!
  Sitä odotellessa Oikein Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Optimistina kävin jo kokeilemassa saisiko maa-artisokkaa nostettua. No, ei saa. Vielä on odeteltava roudan häipymistä. Lämpöä siis odotellaan! :)

   Poista

Kiitos kommentista!