29.3.2013

Pääsiäisajan raparperisuunnitelmia

Hyvää pääsiäistä kaikille lukijoille!

Minä olen alkanut käyttämään tätä blogia osaltaan myös muistikirjana. Tähän on hyvä kirjoittaa kaikki suunnitelmat ja erityisesti linkittää mielenkiintoiset sivut. Omasta blogista voi sitten myöhemmin kätevästi löytää tiedot joita kaipaa. 

Törmäsin herkulliseen Mansikka-raparperikakku ohjeeseen. Nyt vain pitää odottaa tulevaa raparperisatoa ja sitten vielä mansikoita, että pääsee tätä kakkua maistamaan. Kaikkein vaikeinta taitaa kuitenkin olla tämän ohjeen olemassa olon muistaminen sitten kun oikea aika koittaa. Ehkä tämä blogikirjoitus auttaa siinä asiassa.

Tulevaa raparperisatoa odotellessa
Halusin kiittää tässä lopuksi sitä blogikirjoittajaa, joka laittoi kuntonetti sivun linkin. En kuitenkaan löytänyt enää kyseistä blogikirjoitusta, vaikka etsin blogiotsikoiden ja Googlen avulla. Jos tunnistat itsesi, niin mielelläni antaisin kiitoksen oikeaan osoitteeseen. Linkistä on ollut todella suuri hyöty ja sen ohjeet auttoivat heti alaselän kipuihin.

5 kommenttia:

 1. Eikös olekin oiva päiväkirja tämä blogi!

  Ihanaa pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blogia voi hyödyntää ja käyttää monella tavalla. Blogin erilaiset mahdollisuudet alkavat vasta pikkuhiljaa selvetä minulle. Kaikkia mahdollisuuksia tuskin tulen koskaan käyttämään, mutta on hyvä edes tietää niiden olemassa olosta.

   Poista
 2. Itse aloin pitämään blogia juuri siksi, että se toimii hyvänä päiväkirjana. Tulee merkittyä paremmin muistiin, mitä on tullut tehtyä :)
  Täytyy itsekin opetella tuo sivujen linkittäminen, niin saa vielä paremmin kaikki hyvät sivustotkin talteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Linkitys on ihan helppoa ja kätevää. Välillä toisten blogeissa on kiinnostavia juttuja ja vinkkejä. Käytännössä olen huomannut, että myöhemmin tietyn postauksen läytäminen on hankalaa. Varsinkin kun ei muista, kenen blogissa juttu oli ja missä kuussa. Kun kiinnostavan jutun linkittää omaan blogiin, niin jutun löytää helpommin.

   Poista

Kiitos kommentista!