11.9.2012

Tunnustus


Sain tällaisen tunnustuksen vaaleanvihreää blogista. Mukavaa tietää, että antamiani kommentteja arvostetaan. Varsinkin kun on aloitteleva bloggaaja. Vielä on vähän hakusessa, mitä ihmiset haluavat lukea ja mitä kaikkea täällä blogimaailmassa tapahtuu.

Tunnuksen on kehittänyt viherpiiperrystä sun muuta blogi. Sieltä voi tarkemmin lukea tunnustuksesta. Tähän kuitenkin kopion siitä mielestäni tärkeimmän:

"Tässä sairastumiseni myötä olen saanut paljon kannustusta ja myötätuntoa blogini kautta ja siksi haluan kiittää seuraavia bloginpitäjiä erityisesti ihan omalla tunnustuksella.
Tätä voitte jakaa halutessanne eteenpäin alla olevan, 15-v. tyttäreni maalaaman, kuvan mukana sellaisiin blogeihin joiden kirjoittelijoilta olette saaneet tukea sekä hyviä neuvoja ihan missä tahansa asiassa."
 
Laitetaanpa hyvä heti kiertämään. Minun tunnustus menee:

Häneltä sain ihka ensimmäisen kommentin ja se antoi uskoa omaan tekemiseen. Kiitos!

2 kommenttia:

  1. Voi mahotonta !! Kiitos tästä. Nyt ihan nolottaa... Otan kiitollisuudella vastaan, mutta olen huono näissä tunnustusasioissa. Voisin jakaa niitä niin monille, aina tilanteen mukaan, mikä kulloinkin sattuu kiinnostamaan; askartelu, tuunaus, puutarha vai puunaus.....
    Muuten vink, vink, jos haluat lisää kommentteja, poista tuo sanavahvistus kommenteista. Se häiritsee mahdottomasti ja joutuu yrittämään monta kertaa, ennenkuin onnistuu. Laita vaikka kommentinvalvonta mieluummin :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Olen minäkin kokenut sanavahvistuksen hankalana. Taidanpa muuttaa sen kun kerkeän.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!