18.7.2016

Multaa-kynsien-alla ja bittejä-korvien-välissä viljelyä

Blogirintamalla on ollut hiljaista minun päässäni nyt muutaman kuukauden. Kahdenlainen viljely on vienyt vapaa-aikani. Vuokraplastalla on aina jotain tekemistä ja siitä huolimatta rikkaruohot rehottaa. Masentavaa katsella naapurien palstoja, joille rikkaruohot eivät edes uskalla tulla...Laitoin taas tänä vuonna hunajakukkaa ja se on edelleen kimalaisten suosiossa. Mukavasti sen ympärillä käy pörinä. Minä taas pidän kimalaisista, joten kukka on minunkin suosikki.


Perunaa en ole vielä nostanut, vaikka muutama kukinto jo on. Kuvassa on 'Red Emman' kukka. Peruna pitäisi olla täysin punainen, mutta väriä ei ole riittänyt kuin aavistus kukkaan.


Jaha, tässä piti olla talvikurpitsaa. On tainnut istuttajalla mennä taimet sekaisin. 


Osa ajasta on mennyt palstalla, mutta osa ajasta on mennyt virtuaalisessa viljelyssä. Täytyy myöntää, että olen täysin koukussa hay day peliin. Siinä voi viljellä vehnää ja maissia, syöttää ne kanoille, joilta saa munia. Munat voi edelleen käyttää vaikka vadelmamuffinien tekoon paistouunissa. Sitten muffinit voi myydä ja tuloilla ostaa vaikka mehuprässin. Naapurikisat, erilaiset tapahtumat ja uudet masiinat tekevät pelistä vaihtuvaisen, niin ettei siihen kyllästy. Jos ei muuta, niin pelin kautta olen saanut hankittua haaveilemani puutarhamehiläiset. Ne ovat virtuaalisia, mutta vähän turhankin ahkeria. Busy bees indeed! :)

9 kommenttia:

 1. Onneksi blogin kirjoittaminen on vapaaehtoista ja täällä me ollaan kommentoimassa, kun postauksia ilmaantuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että löysit blogiini pitkän tauon jälkeen :)

   Poista
 2. Minun kasvimaalla vesiheinä on vallan villiintynyt, kun en ole kerinnyt niitä ajoissa poistamaan. Mutta näyttää niiden seasta löytyvän kylvettyjäkin kasveja. Täälläkin perunassa muutamia kukkia, pitäisiköhän jo kurkistaa löytyskö syötävää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesiheinä on paha, kun se peittää muut kasvit alleen. Vastailen nyt tabletilla ja tässä on näköjään tekstinkorjaus päällä. Ohjelma muutti vesiheinän vesileipäkuuriksi ??? Onneksi huomasin ja muutin sen.

   Poista
 3. Hih, vai virtuaaliviljentää harrastat! ;0)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maissi kypsyy 5 minuutissa, kurpitsa 3 tunnissa. Satoa saa nopeasti ja tuholaiset ei vaivaa ;)

   Poista
 4. Helppoa viljelyä tuo virtuaali viljely:) Oletko kasvattanut siemenestä tuon hunajakukan?

  VastaaPoista
 5. Hei, blogissani olis sinulle tunnustus/haaste.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!