10.3.2013

Kasvimaan kollaasi

Nyt tulee kuvankäsittelykurssin satoa vihdoin näkyviin. Alkuvuodesta kateellisena katselin muiden blogeja, joissa oli toista ihanampi kukkakollaaseja esim. My life -blogissa kuvakollaaseja oli jopa eri väreissä. Kollaaseja voisi tehdä kaikenlaisista kuvista, kuten Garden of My Dreams -blogissa on tehtykin. Kollaasiin saa ikuistettua tunnelman, joka ei ehkä yksittäisestä kuvasta tule ilmi.

Päätin kuitenkin aloittaa puutarhakuvilla. Olen enemmän kallellaan kasvimaan puolelle, joten sieltä tulevat ensimmäisen kuvakollaasin aiheet. Monissa blogeissa kollaasit ovat olleet enemmän kukka-aiheisia, mutta ainakin Puutarhassa In the Garden -blogissa on ollut myös hyötytarhasta kollaasi.

Kasvit ylhäältä keskelta myötäpäivään: ruohosipuli, kamomilla, peruna, kurpitsa ja härkäpapu
En nyt aivan ole tyytyväinen tuohon kollaasiin, mutta onnistui kuitenkin hyvin ensimmäiseksi työksi. Tuo kamomilla taitaa vähän rikkoa kollaasia, kun muuta kuvat ovat sivusta ja sen kuva on otettu ylhäältäpäin. Oppia ikä kaikki... :)

2 kommenttia:

  1. Hienohan tuo on. Millä ohjelmalla sinä tuon teit? Voi kun pääsiskin kuvankäsittelykurssille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein Photoscapella, joka on ilmainen, suomenkielinen ja helppo käyttää. Voin suositella. Vaihtoehtoja on vähemmän, mutta kuulemma muissa kuvankäsittelyohjelmissa niihin vaihtoehtoihin meinaa eksyä. Ilmaisohjelmat.fi sivulta voi käydä ohjelman imuroimassa.

      Poista

Kiitos kommentista!