tag:blogger.com,1999:blog-5236932986477207382.post5432582240487499987..comments2023-06-27T11:30:43.235+03:00Comments on savea ja papuja: Virheitä ja satoasavea ja papujahttp://www.blogger.com/profile/05963950503513212914noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5236932986477207382.post-24535949389660551002012-08-21T14:28:18.760+03:002012-08-21T14:28:18.760+03:00Olen ymmärtänyt, että härkäpavut voi kuoria keittä...Olen ymmärtänyt, että härkäpavut voi kuoria keittämisen jälkeen, mutta se ei ole tarpeellista. Söin härkäpapua kuorineen 19.8 ja elossa ollaan vielä. Kuoritut härkäpavut ovat esteettisesti paremman näköisiä. Kuorimattomat ovat vähän epämääräisiä auki repsottavine kuorineen. Ranskankerman joukossa sellaiset pavut menevät kuitenkin mainiosti. Minun resepteissäni härkäpapua kehotetaan keittämään 10-15 min. Härkäpapu on ihanan varma kasvaja, joten minulla se on kasvimaalla jo vakiokasvi. Reseptejä saa tosiaan vain hiukan etsiä.savea ja papujahttps://www.blogger.com/profile/05963950503513212914noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5236932986477207382.post-33505423216107527402012-08-20T12:38:32.194+03:002012-08-20T12:38:32.194+03:00Minäkin olen kasvatellut tänä kesänä ekan kerran h...Minäkin olen kasvatellut tänä kesänä ekan kerran härkäpapuja. Etsin ohjeita niiden käytölle. Löysin sellaisen, jossa käskettiin kuoria valkoinen osa pois pavun pinnalta. Oletko sinä kuorinut niitä ? Tiedätkö onko valkoisessa kuoressa jotain ainetta, miksei sitä saisi syödä ? Keitin papuja n. 20 min ja jäähdyttelyn jälkeen kuorin ja popsin perunojen kanssa :)Päärynäpuun varjossahttps://www.blogger.com/profile/15475065314026303160noreply@blogger.com